
Le Duong personeli · Giriş yap
Güvendiğiniz bir cihazda bir kez oturum açtıktan sonra 30 gün boyunca ikinci adımı atlayabilirsiniz. Yalnızca size ait bir cihazda. Hatırlama 30 gün sonra, cihazı Güvenlik sayfasında unuttuğunuzda, her yerden çıkış yaptığınızda, parolayı değiştirdiğinizde veya kimlik doğrulama uygulamasını kapattığınızda sona erer.